Aktuell information

>> Boka Nattvakten 2021

 

Macken 1

>> Bensin och diesel i Nävekvarns hamn

Nu är den här!

En riktigt fin Nyårspresent till hela Nävekvarn med omnejd från NQBK och Qstar i samarbete!

 

Årsmötesprotokoll 2020

  

Se *Policy GDPR under fliken MEDLEMSINFORMATION MED INLOGGNING

 

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

INFORMATION OM SJÖSÄTTNING OCH BÅTUPPTAGNING

För bokning och frågor ring alltid 0155-53 601 för att få tag på Christer eller Nisse.
Undvik att ringa direkt på deras mobiltelefoner!

Höstens båtupptagning 2016

Båtupptagningen börjar efter den 15 september

Båtupptagning koncentreras som tidigare till tre helger – fredag och lördag. Sista helgen i september (24-25), första helgen i oktober (1-2) och tredje helgen i oktober (15-16). Måndag, tisdag och fredag kan gå bra men övriga helger bör undvikas. Onsdagar och torsdagar är reserverade för Swede Port Marina.

Båtupptagningen kommer att avslutas sista oktober. Efter sista oktober höjs upptagningsavgiften med 400 kr till totalt 1000 kr. 

Boka tid för att ta upp båten med Nisse eller Christer minst en vecka före upptagningen. Önskar du att masten skall vara kvar på din segelbåt måste du anmäla detta senast den 1 september. Vi måste samla dessa båtar på ett område vid badet. 

Kostnad för upptagning med sublift lån av högtryckstvätt och transport till uppställningsplats är 600 kr. För transport till "Bruket" Swede Port Marina är motsvarande tjänst 1200 kr. Betala till Nisse eller Christer innan upptagningen. Kortläsare finns. Använd den gärna! 

Tänk på att alla båtar på parkplanen och campingen måste vara sjösatta senast den 30 april 2016. Bokningslista för mastkran finns vid Mastkran Styrelsen i Båtklubben