Aktuell information

Styrelsen presenterar nyanställd Hamnkapten >>

 

Om förvaring av master >>

 

Se *Policy GDPR under fliken MEDLEMSINFORMATION MED INLOGGNING

 

Har du frågor till hamnkapten ring alltid 0155-53 601 eller 070-605 3601

 

 

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Alla som har bryggplats och är födda 1949 eller senare måste gå nattvakt. Vill du gå nattvakt fast du inte måste så går det bra att anmäla önskemål. Den som har mer än en bryggplats kan bli tvungen att ta två nattvakter.

Så här skall det gå till i år 2018
Alltid 2 personer på varje vakt Nattvakten pågår från den 23/4 till den 7/10 2018
Du som själv vill välja datum för din nattvakt har chansen t o m den 16/4 2018

1. Kolla först efter lediga tider 2018 i senaste versionen av Kalendern. >> Klicka här så öppnas kalendern i ett nytt fönster

2. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Skriv komplett information i mailet du skickar till vaktchefen.

Det är  ditt namn, din epostadress och minst ett telefonummer så att vi kan nå dig dagen innan din vakt samt ett eller flera datum som skulle passa dig. OBS! Om du inte fyller i ett telefonnummer när du skickar ditt önskemål så kan vi tyvärr inte behandla det.

3. Inom några dagar få du en bekräftelse på om någon av dina förslagna tider fortfarande var ledig när du anmälde dina önskemål. Vaktlistan uppdateras regelbundet.

Skickar du inga önskemål blir du tilldelad en tid av Vaktchefen. Den kompletta vaktlistan fryses den 23/4 och publiceras här och i Klubbhuset.